PREMIER LIGA

Liverpool pretekao City! Pobjedom protiv vukova uspeli su se na prvo mjesto

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Liverpool
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
29.09.2024.
u 05:00

Liverpool sada ima 15 bodova, jedan više od drugog Manchester Cityja i trećeg Arsenala, dva više od četvrtog Chelseaja, odnosno tri više od pete Aston Ville

Nogometaši Liverpoola preuzeli su vrh ljestvice engleske Premier lige nakon 2-1 (1-0) gostujuće pobjede protiv Wolverhampton Wanderersa u posljednjem susretu subotnjeg programa 6. kola.

Liverpool je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena golom Konatea (45+2), na 1-1 poravnao je Ait Nouri (57), ali ubrzo potom je Salah (61-11m) s bijele točke vratio prednost "crvenima".

Liverpool sada ima 15 bodova, jedan više od drugog Manchester Cityja i trećeg Arsenala, dva više od četvrtog Chelseaja, odnosno tri više od pete Aston Ville koja ima utakmicu manje odigranu. Wolverhampton je na dnu s jednim bodom.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije