Engleska liga

Liverpool se uvjerljivom pobjedom vratio na drugo mjesto

Britain Soccer Football - Swansea City v Liverpool - Premier League - Liberty Stadium - 1/10/16 Liverpool manager Juergen Klopp celebrates with Dejan Lovren at the end of the match  Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.12.2016.
u 22:14

Ovom pobjedom Liverpool se vratio na drugo mjesto ljestvice sa 40 bodova, šest manje od lidera Chelsea.

U susretu 18. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na stadionu Anfield pred 53,000 gledatelja pobijedio Stoke City 4-1 vrativši se na drugo mjesto ljestvice.

Gosti su poveli golom Jonathana Waltersa u 12. minuti, no 'Redsi' su do kraja poluvremena okrenuli rezultat golovima Adama Lallane (35) i Roberta Firmina (44). Liverpool je u nastavku susreta s još dva gola potvrdio pobjedu, a strijelci su bili Giannelli Imbula (59-autogol) i Daniel Sturridge (70).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je za Liverpool cijeli susret.

Ovom pobjedom Liverpool se vratio na drugo mjesto ljestvice sa 40 bodova, šest manje od lidera Chelsea.

Na trećem mjestu je Manchester City sa 39 bodova, a zatim slijede Arsenal (37), Tottenham (33), Manchester United (33)... Stoke City drži 13. mjesto sa 21 bodom.

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja zauzimaju Sunderland (14), Swansea City (12) i Hull City (12)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije