Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luda za nogometom

Ljepotica iz sapunice komentira SP

Jacqueline Bracamontes
Reuters
08.06.2010.
u 13:24

Gdje je nogometna lopta, tu su i misice, no ona iz Meksika na tribine u Južnoj Africi neće zbog dečka, već - posla!

Jacqueline Bracamontes, meksička glumica, manekenka, misica... ujedno je i sportska novinarka te će biti komentatorica vijesti sa Svjetskog prvenstva. No, osim lijepa osmijeha, atraktivna brineta će taj posao raditi jer - odlično poznaje tematiku.

Stručnjakinja za nogomet izvještavala je sa Svjetskog prvenstva u Japanu i Koreji 2002. godine, radila za TV-kanal Televisa Deportes, vodila sportske emisije... Tečno govori francuski i engleski, studirala je u SAD-u i Francuskoj.

Vatrena je navijačica Chivasa de Guadalajare koji je trenirao njezin otac Jesus Brakamontes, a nije mogla ni bez nogometaša - bila je u vezi s meksičkom zvijezdom Franciscom Fonsecom, koji je za reprezentaciju zabio 21 gol...

Hrvatskoj publici predstavila se prvi put u sapunici "Između ljubavi i mržnje" gdje je glumila sporedan lik - Leonelu. No, meksičku ljepoticu pravo smo upoznali u popularnoj telenoveli Rubi gdje je imala glavnu sporednu ulogu.

Jacqueline je glumila šepavu kćer bogataša Maribel de la Fuente kojoj je najbolja prijateljica Rubi otela zaručnika. No, na kraju se Maribel zaljubila u svog prijatelja Eduarda i za njega se udala. Još je glumila i u Ružnoj ljepotici (Magaly Ruiz), Ljubavnim ranama (Miranda San Llorente de Aragon), Ljubavi i mržnji (Jacqueline Bracamontes )....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije