Indian Wells

Ljubičić u obranu naslova kreće protiv Del Potra ili Štepaneka

dodig, ljubičić, zagreb indoors (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.03.2011.
u 18:17

Ivan Ljubičić u svoj će pohod u obranu naslova na velikom turniru iz ''Serije 1000'' u Indian Wellsu krenuti protiv Argentinca Juana Martina del Potra ili Čeha Radeka Štepaneka jer je kao 16. nositelj slobodan u prvom kolu

Marin Čilić (17. nositelj) također će preskočiti prvo kolo, a zatim ga čeka bolji iz sraza Rusa Taimuraza Gabašvilija i Francuza Florenta Serre. Ivo Karlović u prvom kolu igra s nekim od pobjednika kvalifikacija, a zatim bi, prođe li tu prepreku, igrao sa šestim nositeljem, Španjolcem Davidom Ferrerom. U posljednjem kolu kvalifikacija WTA turnira u Indian Wellsu Mirjana Lučić poražena je od Japanke Misaki Doi – 6:2, 6:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije