IZNENAĐEN OSTAVKOM

Ljubičić: U Vukovaru su razgovarali o Prpi, ali ja sam bio izvan toga

\'09.07.2010.Split - Prvi dan susreta cetvrfinala Davis Cupa izmedju Hrvatske i Srbije u Spaladium Areni u Splitu. Prvi mec igraju Ivan Ljubicic i Novak Djokovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.11.2011.
u 09:06

– 
Bez obzira na to tko će biti izbornik, neću više igrati, to je moja odluka – ističe Ljubičić.

Ivan Ljubičić nije skrivao iznenađenje neočekivanom ostavkom Gorana Prpića na dužnost izbornika hrvatske muške teniske reprezentacije. Pogotovu brzinom kojom se sve to dogodilo:

– Znam da su Marin Čilić i ekipa razgovarali o tome u Vukovaru, ali ja sam im rekao da sam izvan toga kruga. Izvukao sam se iz toga i ne znam što su se dogovorili – počeo je Ljubičić.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miki9763
17:32 27.11.2011.

Ej peugeot ne seri,Wimbledon se ne osvaja servisom kao ni svi turniri koje je Ivanišević osvojio.Prpa nije trebao tako otići,ali ne pričaj gluposti!!

PE
peugeot
01:11 25.11.2011.

Na fotosu vidite dva \"par excelence\" gospodina. Nedostaje im treci veliki gospodin, Novak Djokovic prijatelj Ivana Ljubicica. Inace, Prpa je bio znatno kompletniji igrac od Gorana Ivanisevica. Goran je uzasno zavisio od servisa. Ako servis prolazi ok, a ako ne uzvrpolji se, vuce \"sokne\" prema gore, gubi ili pusti mec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije