SUTRA U BEOGRADU

Ljutiti Đoković najavio izvanrednu konferenciju za medije, dosta mu je optužbi

Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.02.2023.
u 19:22

Srbijanski mediji pišu da će detaljno govoriti o ozljedi zadnje lože, a možda i pokazati liječničku dokumentaciju.

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković početkom godine osvojio je Australian Open što mu je bio 22. Grand Slam u karijeri. No, na tom turniru pratile su ga špekulacije da lažira ozljedu, a to nije prvi put da se Srbina optužuje da glumi. Đoković je stoga odlučio reagirati i za 13 sati je najavio konferenciju za medije u Beogradu.

Srbijanski mediji pišu da će detaljno govoriti o ozljedi zadnje lože, a možda i pokazati liječničku dokumentaciju.

- Samo se mene i moje ozljede dovode u pitanje. Kada su neki drugi igrači u pitanju, njih se predstavlja kao žrtve, ali čim se ja ozlijedim, priča se o tome da izmišljam. Jako zanimljivo. Ne osjećam se kao netko tko treba nešto dokazivati - rekao je Đoković za vrijeme Australian Opena.

Australski tenisač Alex de Minaur bio je jedan od onih koji je optuživao Đokovića da nema zdravstvenih poteškoća.

- Recite mi, je li vam Đoković izgledao ozlijeđeno? Ja ne znam, ali čini mi se da se dosta dobro kretao. Posljednjih tjedana se priča o njegovim ozljedama, a sada je bio predobar u svakom segmentu.

>> Pogledajte razgovor s Janom Koščak

Ključne riječi

Komentara 5

GA
Gajger
12:31 22.02.2023.

Nego deder stavite nam onaj youtube link da vidimo kako Nole lepo peva "Ko to kaže, ko to laže Srbija je mala"

DU
Deleted user
21:04 21.02.2023.

Zapadni mrzitelji,nece stati dok te ne uniste Djokovicu,jer je za njih apsurd,da Srbin bude najbolji teniser svih vremena,,a to je ocigledno,samo igraj i ignorisi budale.....

LJ
ljudemisi
22:39 21.02.2023.

Srpski primitivac pod dopingom sramota je za gospodski sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije