Jasko sočno psuje

Ljutiti Repeša kombinacijom engleskog i hrvatskog postao hit na internetu!

Jasmin Repeša
Foto: Screenshot
1/2
13.11.2015.
u 17:22

Repeša je nešto slično napravio i protiv Cedevita, a njegova momčad i u tom je susretu poražena

Jasmin Repeša, proslavljeni hrvatski košarkaški trener koji je poznat po tome da ima kratak fitilj, ovog je ljeta klupu Cedevite zamijenio klupom Emporio Armanija iz Milana, ali baš mu i ne ide najbolje. U pet kola Eurolige ostvario je samo jednu pobjedu, uz četiri poraza, i nalazi se na posljednjem mjestu skupine B.

Njegovu momčad sinoć je pobijedio Limoges (74:65), a Repeša je ponovno izgubio živce pa je tijekom minute odmora očitao bukvicu svojim igračima. No, ono s čime je posebno oduševio jest kombinacija engleskog i hrvatskog jezika pa je video postao hit na društvenim mrežama.

Repeša je nešto slično napravio i protiv Cedevite, a njegova momčad i u tom je susretu poražena.

Pogledajte minutu odmora Jasmina Repeše.

>>Volio bih da onaj kiks u osmini finala EP-a mogu nekako ispraviti

 

Komentara 2

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:58 13.11.2015.

"Jasmin Repeša,proslavljeni hrvatski trener"zvuči i znači jednako kao i "Hrvoje Delač, proslavljeni hrvatski novinar".

MM
MMarko657
19:02 13.11.2015.

Sramota! Tako je psovao i u vrijeme kad je vodio reprezentaciju, kad su se utakmice prikazivale u popodnevnim terminima. UŽAS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije