Reprezentacije

Lothar Matthäus 
na klupi Bugarske umjesto Stoilova

'sport...mudimpesta...31.08.2004. madjarska nogometna reprezentacija, okupljanje reprezentativaca u hotelu grand, pressica, izbornik madjarske lothar matthaus foto: goran stanzl'
Goran Stanzl/PIXSELL
21.09.2010.
u 17:55

Lothar Matthäus novi je izbornik bugarske nogometne reprezentacije, pišu tamošnji mediji.

Nijemac će na klupi zamijeniti Stanimira Stoilova kojeg su Bugari smijenili već nakon druge utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine (0:1). Podsjetimo, smijenjen je nakon poraza od Crne Gore, koju vodi Zlatko Kranjčar.

Njemački trener vodio je reprezentaciju Mađarske i tada je doživio poraz od Hrvatske (0:3, 2004. god.), za čijim je kormilom bio baš Zlatko Kranjčar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije