Derbi bez golova

Lovren: Šteta, bili smo bolji od Uniteda, ali i dalje smo u utrci za naslov

Liverpool - United
Foto: Reuters
1/11
18.10.2016.
u 12:10

– Ako se gleda prvo poluvrijeme, onda je remi realan rezultat. Međutim, u nastavku smo bili bolji i mislim da smo zaslužili za nagradu sva tri boda, rekao je Lovren

U derbiju kola engleskog prvenstva sastali su se Liverpool i Manchester United, a utakmica je završila bez pogodaka. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta i uvjeren je da njegov klub ima za čime žaliti.

– Ako se gleda prvo poluvrijeme, onda je remi realan rezultat. Međutim, u nastavku smo bili bolji i mislim da smo zaslužili za nagradu sva tri boda – rekao je Lovren i dodao:

– Imali smo toliko prilika u nastavku, bili puno hrabriji, ali De Gea je imao dvije nevjerojatne obrane. A Coutinhov udarac već sam vidio u golu.

Imao je i United svoju priliku, Zlatan Ibrahimović promašio je ono što inače zabija.

– Naravno, na kraju je bolje 0:0 nego da smo primili pogodak. Međutim, mi imamo više razloga za žaljenje. Uvijek je frustrirajuće kada ne pobijedite, ali i dalje smo u utrci za naslov. Oni su se branili jako dobro i otežali nam posao – zaključio je hrvatski nogometaš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije