Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Spaletti ponizio legendu Rome Tottija, suigrači ostali šokirani!

Francesco Totti
NPH/Pixsell
21.02.2016.
u 15:04

Prema pisanju sportskih dnevnika "Gazzetta dello Sport" i "Corriere dello Sport", Spaletti je zamolio Tottija da napusti svlačionicu uoči utakmice protiv Palerma koja se igra večeras u 20,45 sati.

Trener Rome Luciano Spaletti je, kako pišu talijanski mediji, poslao Francesca Tottija kući uoči početka utakmice protiv Palerma zbog intervjua u kojem je kapetan i legenda rimskog kluba kritizirao trenera. 

Prema pisanju sportskih dnevnika "Gazzetta dello Sport" i "Corriere dello Sport", Spaletti je zamolio Tottija da napusti svlačionicu uoči utakmice protiv Palerma koja se igra večeras u 20,45 sati. Totti je poslušao trenera i otišao kući nakon što je pozdravio svoje "šokirane" suigrače, piše "La Gazzetta".

U intervjuu za televiziju RAI čiji je dio emitiran u subotu 39-godišnji Totti je govorio o svom stanju te uputio nekoliko primjedbi na rad trenera Spallettija koji mu daje malu minutažu.

- Još se uvijek osjećam nogometašem i želim igrati. Moja je ozljeda gotova, sada sam dobro i i ako ne igram to je prvenstveno trenerov izbor - rekao je Totti.

- Moj ugovor istječe u lipnju i vidjet ću što se može dogoditi jer ne mogu ostati ovako. Osjećam se loše kao i ljudi koji me okružuju - dodao je.

- Kakvi su moji odnosi sa Spallettijem ? Rekao bih dobra dan-dobra večer. Ali poštujem ga kao osobu i kao trenera. No više bih volio kada bi mi u lice rekao stvari koje čitam u novinama. Kako raditi sa mnom? Bolje nego tako, to bi bilo bolje za sve, da me se poštuje zbog onoga što sam dao klubu i momčadi - rekao je još Totti.

Totti je cijelu karijeru igrao za Romu u kojoj je debitirao u Serie A 1993. godine. Ni jedan drugi igrač nije više igrao za rimski klub niti je zabio toliko golova za klub koliko je zabio Totti. Međutim igra sve manje zadnjih nekoliko sezona i gotovo uopće ne igra od siječnja kada je na klupu Rome sjeo Spalletti koji je zamijenio Rudija Garciju.

>> Totti se naljutio jer premalo igra i najavio odlazak iz Rome!

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:05 21.02.2016.

Činjenica je da je Totti Romi dao sebe, dao je sve, ali ipak treba osjetiti trenutak kad treba reći dosta, odlazim, prestajem. No, preveliki ego nekim ljudima to ne dopušta...

DB
davor_bosnjak
19:50 21.02.2016.

pa vrijeme mu je bilo prija pet godina da ode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije