Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Lucija Bilobrk uzela srebro na Europskom prvenstvu u Beogradu, Hrvatska će imati novu priliku za zlato

Hrvatski boksački savez
27.04.2024.
u 23:26

Ruskinja je u finalnom dvoboju opravdala ulogu favoritkinje i u sve tri runde dobila prednost kod bodovnih sudaca

Hrvatska boksačica Lucija Bilobrk nije uspjela osvojiti naslov europske prvakinje na turniru u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić, gdje ju je u finalu kategorije do 81 kg pobijedila Ruskinja Jelena Gapešina jednoglasnom odlukom.

Ruskinja je u finalnom dvoboju opravdala ulogu favoritkinje i u sve tri runde dobila prednost kod bodovnih sudaca.

Iako je imala prednost u visini, 24-godišnja Bilobrk protiv iskusnije suparnice nije uspjela iskoristiti tu svoju prednost. Ruskinja je preciznim kombinacijama i napadima skupljala bodove te na kraju zasluženo došla do pobjede.

Hrvatska će na ovom Europskom prvenstvu imati još jednu priliku za zlatnu medalju, a za nju će se u nedjelju boriti Gabrijel Veočić u kategoriji do 80 kg. Njegov suparnik u finalu je domaći predstavnik Rastko Simić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije