UOČI EL CLASILA

Luis Enrique: Messi i Rakitić nisu 100 posto spremni

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.11.2015.
u 18:25

- Tek je 12. kolo i ova utakmica nije ključna. Prošle smo sezone izgubili na Bernabeuu, pa smo postali prvaci - rekao je Enrique.

Trener Barcelone Luis Enrique najavio je sutrašnji veliki derbi s Realom u Madridu.

- Tek je 12. kolo i ova utakmica nije ključna. Prošle smo sezone izgubili na Bernabeuu, pa smo postali prvaci - rekao je Enrique.

Osvrnuo se i na zdravstveno stanje Lionela Messija i Ivana Rakitića koji su imali bili ozlijeđeni.

- Messi se pridružio momčadi. Još nije sto posto spreman, no on nam je iznimno važan igrač. Nije važno hoće li sutra igrati, važno je da se oporavio. Rakitić je u istoj situaciji kao i Messi. Za mene je važno da se oporavio - rekao je Enrique.

Trener Barcelone kaže da nije nervozan uoči velikog susreta.

- Ja sam poput ledenjaka i spavam poput bebe.

>> Statistika: Modrić i Kroos bolji od Barcine tiki-take

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije