Luis Ibanez

Bolje izbjeći Dinamo, jer ako dođe Zvezda stadion će biti pun

Luis Ibanez
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
17.05.2016.
u 15:55

- Bolje da ih izbjegnemo, zbog tenzije. Nema navijača na utakmicama Dinama, ali ako mi dođemo bio bi pun stadion - kaže Luis Ibanez

Bivši Dinamov igrač Luis Ibanez sa Crvenom zvezdom je osvojio naslov prvaka Srbije. Sljedeće sezone beogradska momčad igrat će u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

 Zvezda bi tako mogla igrati protiv zagrebačkog Dinama, ali Ibanezu ne bi bilo drago da igra protiv bivšeg kluba:

- Bolje da izbjegnemo plave. Inače na Dinamovim utakmicama nema mnogo navijača, ali ako dođe Zvezda stadion će biti pun - rekao je Argentinac i dodao:

- Čujem se sa zemljakom Sigalijem, nije znao da bi utakmice imale drugačiju dimenziju od običnih kvalifikacija. Pričao sam mu o tome.

Ibanez koji u Zvezdi igra od prošle godine, smatra da je Europska liga ipak realnija za njegov klub: 

- U Zvezdi hoću napraviti ono što navijači traže, ježim se na pomisao proslave plasmana u Ligu prvaka. No realno je da se plasiramo u Europsku ligu.

>> Luis Ibanez: Na svakoj utakmici Zvezde je 20, 30 tisuća ljudi... O tome sam sanjao u Dinamu

>> Luis Ibanez: Bio sam kapetan u Dinamu, ali je traka u Zvezdi jedno od najvećih priznanja u karijeri

Komentara 14

DU
Deleted user
16:21 17.05.2016.

Hehehehe,zvezdi Dinamo poželjan?Dinamo koji je i prošle godine igrao LP,a zvezda ispala iz kvalifikacija 9.9.od Kairata !Zvezda koja ima dug od 52 milijuna eura,a Dinamo toliko ima na računusa svim potraživanjima od prošlih trasfera ne računajući desetku za Brekala ii dvadeseticu za Pjacu !Zvezda je "bio jednom jedan veliki klub",u rangu Ajduka!A čime bi delije došle na utakmicu?Očevim traktorom ako je još u voznom stanju?Pa nije Dinamo KK Cedevita !?Dinamo je Evropsko ime ,bre !!!!

DU
Deleted user
18:34 17.05.2016.

Alo bre delije,ne možete sa Dinamom u istu rečenicu zadnjih 20 godina i tko zna hoćete li ikada više?!Ni po rezultatima,ni po bogatstvu,ni po transferima,ni po talentima ni po ugledu itd.Możete se uspoređivati sa Hajdukom po broju zapaljenih baklji,u tomee ste velesila.Partizan bi se mogao po nekim kriterijima uspoređivati sa Dinamom, iako i oni kaskaju a vi nikako !

DU
Deleted user
19:15 17.05.2016.

Dajte nam Zvezdicu da ju nabijemo na hajdučki dres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije