EL PISTOLERO

Luis Suarez ima novi klub: Nakon matičnog Nacionala, otišao u Brazil

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Ghana v Uruguay
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/3
31.12.2022.
u 18:48

Kao potencijalna destinacija spominjao se i saudijski Al Khaleej, ali Suarez nije povukao isti potez kao i CR7. Sveukupno je dosad prema Transfermarktu u klupskom nogometu zabio 445 golova.

Istinski je gušt La Ligu bio gledati kada je na jednoj strani terena stajao trojac MSN, a na drugoj BBC. Ipak, ništa nije vječno. Igrači ostare i krenu svojim putem pa su tako Messi i Neymar danas suigrači u PSG-u, dok je tadašnji predvodnik Reala Cristiano Ronaldo završio u Al Nassru. A novi klub ima i preostali član Barcinog slavnog trojca, Luis Suarez (35).

>> Dea Redžić: Da, Zdravko Mamić itekako ima zasluge za uspjeh Hrvatske. Ali imam ja tu jedno pitanje..

Naime, popularni El Pistolero potpisao je za brazilski Gremio, kojem se pridružuje iz matičnog Nacionala. Ondje se ljetos vratio nakon rastanka s Atletico Madridom i osvojio titulu urugvajskog prvenstva. Kao potencijalna destinacija spominjao se i saudijski Al Khaleej, ali Suarez nije povukao isti potez kao i CR7

Urugvajski napadač u bogatoj je karijeri uz spomenute klubove igrao za Groningen, Ajax i Liverpool, a publiku je na Nou Campu oduševljavao od 2014. do 2020. godine. Sveukupno je dosad prema Transfermarktu u klupskom nogometu zabio 445 golova.

Za reprezentaciju ima 137 nastupa uz 68 zgoditaka, a nastupio je i na nedavnom SP-u u Kataru. Danas na nogometnom tržištu ima vrijednost od četiri milijuna eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije