London

Luka, Čarli i Niko umjesto Real – Dinamo gledali Nadal – Federer

Tottenham
VL
24.11.2011.
u 16:47

Za vrijeme utakmice na Santiago Bernabeuu, gdje je Dinamo igrao protiv madridskog Reala, trojica hrvatskih reprezentativaca Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka gledali su teniski meč između Rafaela Nadala i Rogera Federera

Tottenhamovi nogometaši, koji su igračku afirmaciju stekli u maksimirskom klubu, umjesto da gledaju Dinamov okršaj s Madriđanima pratili su teniski dvoboj ATP Mastersa u londonskoj O2 Areni. Hrvatski su se reprezentativci smjestili odmah pokraj lože u kojoj su sjedili Federerova supruga Mirka i otac.

Ključne riječi

Komentara 12

NI
nitozg
17:11 24.11.2011.

a da su gledali mogli su vidit kak leti space sh...

SN
snovakor
17:15 24.11.2011.

@JackRussell - inaće postoje i televizori, ne samo stadioni ! Ne znam, zašto bi ti igrači uopće gledali ovako nekakav bezvezan klub, koji će i onako izgubiti \"puni gas\" od Real-a ?? Zbog Maminja ? Baš im se plaće za njime !

JA
JackRussell
17:00 24.11.2011.

Aha....a Real-Dinamo igrali su u Londonu, a pa da bi ih ovi išli gledati? Koja smrdež od novinarstva, da čovjek ne povjeruje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije