SLOVENSKI MEDIJI

Luka Dončić sukobio se s majkom zbog kontroverznog poduzetnika. Prolazi kroz teške životne trenutke

NBA: Dallas Mavericks at Miami Heat
Rich Storry/REUTERS
04.04.2023.
u 16:38

Zanimljivo, Slovenac je ove godine bio pod istragom zbog sudjelovanja u tri velike krađe. Navodno je on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 tisuća eura

Njegovo lice više nema onog prepoznatljivog osmijeha tijekom utakmice, vidi se da više ne uživa u košarci. Da, dobre brojke su još uvijek tu, ali on je izgubio tu strast za igrom i pobjeđivanjem. Jednostavno je neprepoznatljiv, ugasio se. Slovenska NBA superzvijezda Luka Dončić više nije onaj stari i svi se pitaju gdje je nestao i što se s njim dogodilo.A problema je očito mnogo, kako na terenu tako i izvan njega. Iako nije želio govoriti o svom privatnom životu, mladi košarkaš nedavno je priznao da ima problema i izvan košarke te da je zbog toga frustriran.

- Tako sam frustriran. Mislim da svi to možete vidjeti kada me vidite na terenu. U posljednje vrijeme osjećam se kao da nisam ja. Prije sam stvarno uživao i smijao se igri, ali sada sam frustriran zbog mnogo razloga, ne samo košarka. 

Odmah su počela nagađanja tko mu radi najviše problema, a slovenski mediji tvrde da je to njegova majka Mirjam Poterbin s kojom se sukobio oko njegovog branda 'Luka Dončić 7', a čak je unajmio i odvjetnike. No, u siječnju je odlučio povući zahtjev za tužbu pa je njegova majka ostala vlasnica prava na njegov brend, a njemu je uskraćena mogućnost pokretanja novog pod nazivom 'Luka Dončić', jer već postoji na njegovo ime.

U Sloveniji se šuškalo da je glavni krivac za sukob Dončića i njegove majke Mirjam zapravo njezin bivši dečko - biznismen Boris Požeg, poznatiji kao Piksi. Boris je bio u vezi s Dončićevom majkom Mirjam. Dok su bili zajedno bivša manekenka napravila je veliku pogrešku, prepustila mu je upravljanje njezinim tvrtkama koje plasiraju brend Luke Dončića.

Požeg je čak postao vlasnikom 40 posto tvrtke 'Luka Dončić 7' koja posluje u Europi. Biznismen je kasnije prekinuo vezu s Lukinom mamom, pa se situacija dodatno zakomplicirala, a košarkaš je htio riješiti problem i Požega izbaciti iz igre. Boris Požeg zvani Piksi ugledni je poslovni čovjek iz Ljubljane. Bavi se prometom nekretnina i ugostiteljstvom. Bio je suvlasnik poznatog hotela, a u međuvremenu se prebacio u industriju sladoleda i prodaju nekretnina.

Zanimljivo, Požeg je ove godine bio pod istragom zbog sudjelovanja u tri velike krađe. Navodno je on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 tisuća eura. Tužiteljstvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera koje je Mirjam poklonila Luki. No, Požeg je jednom prilikom sve demantirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije