VEZNJAK REALA

Luka Modrić opet negativan na koronu, može se vratiti treninzima

Luka Modrić
GLEB GARANICH/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.12.2021.
u 23:38

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti zbog blagdana je igračima dao nekoliko dana slobodno, no to ne znači da Modrić ne može vježbati individualno u klupskom kampu

Luka Modrić imao je i drugi negativan test na koronavirus što znači da se može vratiti treninzima.

Hrvatski veznjak zarazio se prošloga tjedna, no nakon par dana bio je negativan. Sada je opet dobio negativan rezultat pa opet može trenirati.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti zbog blagdana je igračima dao nekoliko dana slobodno, no to ne znači da Modrić ne može vježbati individualno.

Posljednjih tjedana je novi val koronavirusa zahvatio Španjolsku pa je uz Modrića bilo još petero zaraženih nogometaša Real Madrida u karanteni, kao i pomoćni trener. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
23:54 23.12.2021.

Hvala Bogu da je ozdravil i samo polako. Svi koji su prebolili koronu trebaju vremena za oporavak pa tak i vrhunski sportaši. Čuvajte se dragi ljudi najviše što možete ONOLIKO KOLIKO JE DO VAS a ostalo Božji 'posel'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije