Lige petice

Luka Modrić: Svi navijamo za West Bromwich Albion

'Liverpool v Tottenham Hotspur. Luka Modric scores Spurs 2nd from the penalty spot. Credit: The Times. Online rights must be cleared by NI Syndication. Photo: NI Syndication/PIXSELL'
'Bradley Ormesher/NI Syndication/'
13.05.2012.
u 09:33

Tottenham za 3. mjesto treba pobijediti Fulham na White Hart Laneu i da West Bromwich izvuče neodlučeno protiv Arsenala.

U engleskom prvenstvu danas ne bi trebalo biti iznenađenja. Barem tako smatraju u Manchester Cityju. Prvi put nakon 1968. godine City ima priliku osvojiti naslov najbolje momčadi Premiershipa. Osim ako utakmica protiv QPR-a krene po zlu.

No, teško je očekivati da će povijesnu priliku City ispustiti protiv utopljenika kojemu je bod dovoljan za ostanak u ligi. United istodobno lovi svoj 20. naslov prvaka, a za to će trebati pobjedu na gostovanju u Sunderlandu i kiks Cityja koji ove sezone ima 18 pobjeda u 19 ligaških utakmica na svom stadionu.

Puno neizvjesnija borba u Engleskoj bit će za preostala mjesta koja sljedeće sezone vode u Ligu prvaka. Ni četvrta pozicija ne jamči plasman u Ligu prvaka, jer pobijedi li Chelsea Bayern u finalu Lige prvaka tada će Bluesi imati priliku braniti naslov sljedeće sezone, a četvrtoplasirana momčad Premiershipa ići će u Europsku ligu.

Montpeiller po prvi naslov u povijesti

Tottenham za treću poziciju treba pobijediti Fulham na White Hart Laneu i da West Bromwich Albion izvuče barem neodlučeno protiv Arsenala.

-  Nadamo se kako će WBA odigrati neodlučeno ili pobijediti Arsenal da završimo na trećem mjestu. Bio bi to nevjerojatan uspjeh - rekao je Luka Modrić.

Za mjesto u Ligi prvaka u Italiji bore se Udinese, Lazio i Inter. Momčad iz Udina je u najboljoj poziciji, treba im bod s gostovanja kod Catanije. Derbi posljednjeg kola igrat će Lazio i Inter. Obje momčadi trebaju pobjedu i kiks Udinesea.

Za prvi naslov u povijesti kluba Montpellieru su potrebna četiri boda u preostale dvije utakmice francuskog prvenstva.  U Ligu prvaka će Montpellier, PSG i Lille.

Ključne riječi

Komentara 1

FA
fant
20:15 13.05.2012.

više sreće sljedeće godine lol. naprijed chelsea nitko ne želi drugorazredni klub tottenham gledati u ligi prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije