NAKON PORAZA

Luki sedmica, Harry ljutit na suce

modrić redknapp
Reuters/Pixsell
12.12.2011.
u 09:50

– Ne znam mogu li šutjeti, jer koliko je samo rukometa bilo na utakmici. To je strašno – komentirao je Redknapp.

Luka Modrić u porazu Tottenhama kod Stoke Cityja (1:2) dobio je ocjenu sedam, ugledni portal Goal.com nazvao ga je ''malim čarobnjakom''. Jednaku ocjenu dobio je i Gareth Bale, no nije to bilo bitno menadžeru Spursa. Harry Redknapp bio je ljutit na suce koji su po njegovu mišljenju zakinuli Tottenham u više navrata. Naime, Adebayoru je poništen pogodak,  a djelitelji pravde nisu sudili još dva očita jedanaesterca.

– Trideset sam godina u ovom poslu i nikada nakon utakmice nisam odlazio prema sucima i razgovarao, tražio pravdu, objašnjavao... No stvarno se dogodila specifična situacija. Ne znam mogu li šutjeti, jer koliko je samo rukometa bilo na utakmici. To je strašno. A ništa se nije sankcioniralo – rekao je Harry.

Komentara 4

DR
dragogera
10:34 12.12.2011.

eto i ocijene potvrdjuju moj komentar na proslom clanku o spursima.vrijeme je da modric i bale krenu prema old trafordu k rooneyu.bili bi tim koji moze parirati barci.

LE
Leoness
11:00 12.12.2011.

izgleda da i u Engleskoj imaju nekog Širića i Djedovića...

NI
nisde
11:52 12.12.2011.

Pozovi Malešu i uskok oni će vrlo rado prihvatiti posao lova na suce u engleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije