DUGOROČNO RJEŠENJE

Ma kakav otkaz? West Ham je ovim pokazao da vjeruje Slavenu Biliću!

West Ham - Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.02.2017.
u 12:13

West Ham želi Slavenu Biliću dati novi ugovor

Čelnici West Hama na kraju sezone ponudit će treneru Slavenu Biliću novi ugovor, donosi engleski The Sun. Za to će čekićari morati završiti među prvih osam klubova Premierlige.

Bilić je zbog loših rezultata bio blizu otkaza koncem prošle godine. No, momčad se od tada podignula, trenutno je na devetom mjestu, a u posljednje četiri utakmice upisala je tri pobjede.

- Jako želimo da Slaven i treću sezonu bude s nama, no momčad mora igrati dobro. Onda možemo krenuti u novu sezonu bez nervoze i razmišljati o drugom ugovoru - rekao je izvor iz West Hama.

Bilić je West Ham preuzeo 2015. i impresivno odradio prvu sezonu. Sadašnji ugovor mu traje do šestog mjeseca 2018. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije