LIJEVI BEK

Magath i dalje želi Čalu u Schalkeu

Hrvoje Čale
Anto Magzan
10.04.2010.
u 15:19

Felix Magath ovog će ljeta, po svemu sudeći, graditi momčad Schalkea za Ligu prvaka. U njegovim je nacrtima za tu avanturu hrvatski nogometni reprezentativac Hrvoje Čale (25).

Tako tvrdi eminentni njemački sportski magazin Kicker u tiskanom izdanju od četvrtka. Reporter Thiemo Müller navodi da karizmatični trener Bundesligaša iz Gelsenkirchena i dalje pikira na hrvatskoga ljevonogog braniča, koji s turskim Trabzonsporom ima ugovor do ljeta 2012. godine.

Čale se u tekstu navodi kao najozbiljnije pojačanje mlade momčadi koja bi trebala nastaviti sazrijevati. Osim transfera bivšeg Dinamova nogometaša, Kicker također navodi Magathovu zaintresiranost za produžetak ugovorne suradnje s najboljim strijelcem momčadi, Kevinom Kuranyijem.

O interesu Schalkea za Čalu turski su mediji pisali u prosincu prošle godine, dok je Kicker mogućnost transfera nagovijestio još prošlog ljeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije