NBA LEGENDA

Magic Johnson kupio Dodgerse

Magic Johnson
AFP
28.03.2012.
u 17:25

Nekad uspješni bejzbolski klub sad je u problemima, a Magic želi da opet bude uspješan

Član Košarkaške kuće slavnih Magic Johnson i grupa investitora kupili su na aukciji bankrotirani bejzbolski klub Los Angeles Dodgers za dva milijuna dolara.

Njihovu ponudu prihvatio je dosadašnji vlasnik Dodgersa Frank McCourt unatoč drugim ponudama koje su mu uputili milijarder Steve Cohen, zatim vlasnik NFL kluba St. Louis Rams i engleskog Arsenala, Stan Kroenke.

– Oduševljen sam što mogu biti dio Dodgers franšize i namjeravam zajedno s ljudima koji su u ovome vratiti klub na prve stranice sportskih novina – rekao je Johnson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije