RK Podravka Vegeta

Maja Zebić produljila ugovor za još dvije godine

Maja Zebić
Nikola Wolf
01.06.2010.
u 13:04

Dan nakon što je proslavila 28. rođendan, Maja Zebić, lijevo krilo Podravke Vegete, produljila je vjernost koprivničkom klubu.

 Iako joj je klub ponudio ugovor na tri godine, popularna Zeba odlučila se na potpisivanje dvogodišnjeg ugovora. Uvjetima je, kaže, zadovoljna i drago joj je što ostaje u klubu jer se navikla na Koprivnicu i teško bi joj bilo mijenjati sredinu.

- Pored dvostruke krune u domaćim natjecanjima, nadam se da ćemo se i u Europi zadržati što dulje - otkrila je planove za sljedeću sezonu u koju Podravka Vegeta ulazi s novim trenerom Nevenom Hrupecom.

Na pregovorima u klubu danas je bila i Anita Gaće, desno Podravkino krilo, i neslužbeno doznajemo da je i ona vrlo blizu realizacije dogovora.

S ostalim igračicama kojima na kraju sezone istječu ugovori, Majom Kožnjak, Andrejom Šerić i Ivanom Petković, klupski čelnici tek moraju ozbiljno razgovarati, ali i u njihovu slučaju očekuje se da će pronaći zajednički jezik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije