DOBAR POČETAK

Majer u startu oduševio sve u Rennesu: Francuski me učio suigrač iz Dinama!

Rennes
26.08.2021.
u 19:53

- Rennes je mlada momčad prepuna talentiranih igrača. Vrlo sam motiviran i jedva čekam upoznavanje sa suigračima i navijačima!

Francuski Rennes predstavio je Lovru Majera kao novo pojačanje i već prema načinu na koji je prezentiran navijačima, jasno da u klubu očekuju velike stvari od hrvatskog reprezentativca.

Uostalom, ne bi ga kupili za 12 milijuna eura, što s bonusima može dosegnuti i 15 milijuna eura. Naime, riječ je o klubu koji stvara mlade nogometaše i prodaje ih za desetke milijuna eura drugima, tako da je kupovina nešto što stigne samo ako se procijeni da se isplati. A Lovro se čini kao isplativo ulaganje!

 

 

 

Istaknuli su sve uspjehe koje je ostvario s Dinamom, ali i gdje je započeo karijeru, kako se uspio nametnuti izborniku Zlatku Daliću u reprezentaciji, ali i koliko je dao mladoj reprezentaciji.

- Prilično je kreativan, svojom igrom i osjećajem za nju može donijeti stvari koje možda trenutno nemamo. Puno trči, ima iskustvo igranja Lige prvaka i Europske lige te će nam svakako u tom smislu mnogo donijeti. Uvjeren sam da će se prilagoditi našoj igri i francuskoj ligi - kazao je tehnički direktor Rennesa Florian Maurice pa dodao:

- Ljevaci uvijek dobro dođu, a Lovro uz sve ima i vrlo zanimljive tehničke sposobnosti.

Majer je ponovio da će dati sve od sebe kako bi ispunio očekivanja, ali i da je Rennes izabrao zbog ambicija, rada s mladima i uvjeta koje klub nudi.

- Mislim da je to savršeno mjesto za nastavak karijere. Rennes je mlada momčad prepuna talentiranih igrača. Vrlo sam motiviran i jedva čekam upoznavanje sa suigračima i navijačima! Naučio sam i nekoliko riječi francuskog, a u tome mi je pomogao suigrač iz Dinama Kévin Théophile-Catherine - uz smijeh je kazao Majer.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:38 26.08.2021.

Već vidim ZM kako u Međugorju trlja ruke al lako mu kad ga ne stižu lisice

BR
Breoxs
20:54 26.08.2021.

Kad dođem u Parag dovoljno je da znam reći - amangava ćikirava i svi su oduševljeni.

BR
Breoxs
20:53 26.08.2021.

On je u Rennes došao kao PR ili je došao igrati nogomet? Za ovo drugo ne mora znati ni riječ francuskog ako će zabijati golove i asistirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije