UTAKMICA ODLUKE

Maksimirski dragulj: 'Sjećamo se PAOK-a i Sparte. Liga pravka nam je najveći motiv za pobjedu'

Dinamo i Šibenik sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
27.08.2024.
u 20:23

Osjećam se puno bolje, mislim da iz dana u dan napredujem, barem to želim. Doveli smo odlične igrače, izvrsne dečke, a prošle godine su nam otišla četiri reprezentativca i nije bilo lako, no izvukli smo tu sezonu, rekao je Martin Baturina

U rano jučerašnje poslijepodne nogometaši Dinama otputovali su u Azerbajdžan. Za plave je svakako važna vijest da je u tom zrakoplovu bio i Martin Baturina, a vjerujemo da će se još naputovati s plavima. Naravno da je zanimljiv na tržištu, ali prijelazni rok polako se primiče kraju, a plava desetka i dalje je tu. Čini se da bi mogao i ostati i, bude li uspjeha u srijedu u Bakuu, s plavima igrati u skupini Lige prvaka. Prvi korak plavi su napravili već u Maksimiru, 3:0 pobjeda veliki je kapital koji se ne smije ispustiti.

– Vidjeli smo kakva je momčad Qarabaga, riječ je o jako dobroj momčadi. A mi smo već iskusni što se tiče tih dobrih rezultata u prvim utakmicama, svi se dobro sjećamo PAOK-a i Sparte. Vjerujem da ćemo tamo odigrati što bolju utakmicu i nadam se dobrom rezultatu – kazao je Martin Baturina prije ulaska u zrakoplov maksimirske ekspedicije.

Nije se zgorega podsjetiti te prve utakmice s Qarabagom koja je na određeni način čak bila i bizarna, Qarabag je imao niz prilika za pogotke, a Dinamo je slavio s 3:0, pa zapravo taj uvjerljivi rezultat nije objektivni pokazatelj onoga što smo gledali u Maksimiru prošlog utorka.

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Dinamo i Šibenik sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/116

– Rekao sam da su stvarno dobra momčad, možda rezultat iz te prve utakmice nije bio realan, ali drago mi je što smo iskoristili prilike koje smo imali, mogao sam i ja, da tako kažem, dokrajčiti utakmicu. Nas je u nekoliko navrata izvukao Nevistić, no sad je jedino važno da imamo tu jako lijepu prednost i nadam se da ćemo je u Bakuu i zadržati.

Upravo je Baturina protiv Qarabaga odigrao odličnu utakmicu, čini se da je u odličnoj formi. Kako bi usporedio sadašnju formu u odnosu na onu prije godinu dana, kao i formu momčadi?

Osjećam se puno bolje, mislim da iz dana u dan napredujem, barem to želim. Doveli smo odlične igrače, izvrsne dečke, a prošle godine su nam otišla četiri reprezentativca i nije bilo lako, no izvukli smo tu sezonu.

Bilo je zezanja na društvenim mrežama oko tih promašaja, pa zezanja s Bernauerom kojem je Martin poručio da nauči hrvatski, a ovaj mu odgovorio nek' on nauči zabijati golove. Očito je atmosfera među plavima iznimno dobra.

– Nova prilika već je u srijedu da uđe, ali nije važno tko će zabiti, važno je samo da mi pobijedimo, da ostvarimo dobar rezultat, Liga prvaka nam je svima najveći motiv – pričao je Baturina.

VIDEO Kranjčar o Dinamu: "Ako svi ostanu na okupu, mogli bi postići dobar rezultat u Ligi prvaka"

Komentara 1

EJ
ejStef
07:17 28.08.2024.

Najskuplja utakmica Dinama u povijesti, pa da vidimo da li je Jakirović nešto naučio od prošle sezone ili će ga opet pročitati i napuniti Dinamu mrežu. U Zagrebu je bilo puno, puno sreće, teško da može tako dvije utakmice za redom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije