ZOI Peking:

Malec zadovoljna svojim najboljim plasmanom na ZOI

Peking: Hrvatski predstavnici u skijaškom trčanju nisu se plasirali u četvrtfinale sprinta slobodnim stilom
Foto: Jaki Franja/PIXSELL
1/3
08.02.2022.
u 15:53

"Zadovoljna sam svojim premijernom olimpijskim nastupom i postignutim rezultatom. Sljedeća moja utrka je 10 kilometara klasično, za koju mislim da sam se jako dobro pripremala", kazala je Hadžić

Rezutatom sam zadovoljna jer je to moj najbolji plasman na Olimpijskim igrama, kazala je hrvatska skijašica-trkačica Vedrana Malec.

Malec (31), kojoj su ovo treće ZOI, u kvalifikacijama je zauzela 53. mjesto, a za najbržom, Šveđankom Jonnom Sundling, koja je ostvarila vrijeme od 3:09.03 minuta, Malec je zaostala 24.09 sekundi. 

"S obzirom koliko smo mali tim, odradili smo dobar posao. U ovih nekoliko dana probali smo pronaći najbolji materijal i pravu maržu za ovaj suhi snijeg i ove čudne uvjete, te milsim da smo u tome relativno uspjeli", kazala je Malec.

Druga hrvatska predstavnica Tena Hadžić (17) u svom olimpijskom debiju završila na 71. poziciji u konkurenciji 90 trkačica. 

"Zadovoljna sam svojim premijernom olimpijskim nastupom i postignutim rezultatom. Sljedeća moja utrka je 10 kilometara klasično, za koju mislim da sam se jako dobro pripremala", kazala je Hadžić.

Sljedeći nastup Malec i Hadžić mat će u četvrtak u utrci na 10 kilometara klasičnim stilom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije