poljud

Maleš ne može Mamiću zabraniti ulazak u svečanu ložu

\'21.08.2011., Poljud, Split - Nogometna utakmica 5. kola Prve HNL izmedju NK Hajduk i NK Zagreb. Smrknuti Hrvoje Males na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.09.2011.
u 20:03

Hajdukov predsjednik još jednom se zaletio jer pravila kažu drukčije.

Kada je na nedavnoj skupštini Hajduka malim dioničarima predsjednik uprave Hrvoje Maleš kazao kako je dobra ideja da se Zdravku Mamiću zabrani ulazak u svečanu ložu i da će razmisliti o tome, mladi predsjednik bijelih još se jednom zaletio. Jer, Hajduk mora poštovati propise o organizaciji utakmice koji govore i o tome da je klub domaćin dužan gostima omogućiti određen broj ulaznica za svečanu ložu.

Na naš upit o tome hoće li Zdravko Mamić sjediti u svečanoj loži, iz Hajduka su nam, preko Laure Visković, voditeljice odjela za odnose s javnošću, odaslali "politički" odgovor.

"Pri organizaciji utakmica svi klubovi dužni su poštovati pravilnike o propozicijama natjecanja HNS-a i Uefe", piše u Hajdukovu odgovoru.

Naravno, konkretan je odgovor preskočen, očito im je malo preteško napisati da će Zdravko Mamić sjediti u svečanoj loži, ali to bi valjda trebalo to značiti.

Inače, prodaja ulaznica za dvoboj Hajduk – Dinamo ide odlično. Do sada je, kažu u Poljudu, prodano 70 posto stadiona, a to znači više od dvadeset tisuća ulaznica.

Povećao se i broj najavljenih skauta. Još prije dolazak u Split najavili su Real, Manchester United i Valencia, a nakon njih javili su se i Marseille, Toulouse, dortmundska Borussia, Juventus, Werder i kijevski Dinamo.

Komentara 81

Avatar delminium
delminium
02:06 09.09.2011.

Vojvo vojislave koliko je građanski svojih igrača dao 1945 novoosnovanom klubu partizan a koliko dite puka? Vojo da nisi ti šešelj kad si tako glup?

DU
dubrovnik2011
21:40 08.09.2011.

broketa ti imas ozbiljnih problema,i tresu te kompleksi,to je pod jedan.......,a pod tri tebe sigurno necu pitat za koga cu navijat

DU
dubrovnik2011
22:16 08.09.2011.

luena,zivila ti meni :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije