mirko barišić

Mamić i Jovanović nisu razgovarali 
o močvari, bili su civilizirani

'27.09.2011., Lyon - Na dan utakmice 2. kola UEFA Lige Prvaka izmedju Olimpique Lyonnais - GNK Dinamo Zagreb uprava Dinama i VIP gosti prosetali su oko hotela i otisli u soping. Mirko Barisic sa supru
'Goran Stanzl/PIXSELL'
22.04.2012.
u 21:42

Koliko god da je Rijeci bilo važno uzeti plijen protiv Dinama u borbi za ostanak u ligi, koliko god je Čačiću bilo važno nastaviti s Dinamom niz nepobjedivosti, ipak je u prvi plan izbilo druženje Zdravka Mamića i ministra Željka Jovanovića

Prvi susret žestokih oponenata, među kojima su dosad, preko medija, ispaljivani svakojaki plotuni prošao je vrlo civilizirano. Svjedočio je tome i predsjednik Dinama Mirko Barišić.

– Sve je bilo na civiliziranoj razini. I više od toga, Riječani su bili izuzetno ljubazni domaćini, nije bilo nikakvih \"iznenađenja\" – kaže Barišić.

Kako je ministar reagirao tijekom utakmice?

– A radovao se s pravom jer se Rijeka bori za ostanak u ligi. Nadam se da će uspjeti, to im i želim jer bi za naš cijeli nogomet bilo važno da ostanu u prvoligaškoj konkurenciji.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
barbaizamerike
08:02 23.04.2012.

ma sve super mamic nije dizo utege a jovanovic nije paro kosulju .obojica ko bubice mirni

PI
piranha
08:15 23.04.2012.

Zdravko ne pravi gluposti i ne rehabilitiraj ovog srbina Žiku Jovanovića u trenutka kada ga se i njegova partija oslobađa kao negativni balast.Ne pljuj po onima koje te podržavaju u borbi za Dinamo.Pazi da se ne prekombiniraš.

SA
saentisch
08:25 23.04.2012.

To su dva najbolje \"građanski odgojena\" Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije