plava svlačionica

Mamić: Zadar je čvrst, ostat će u ligi. Ogi: Trener je naredio da ne smijemo primiti gol

Dinamo - Zadar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
16.02.2015.
u 20:03

Pogotkom Fernandesa igra se otvorila i bilo nam je lakše doći do drugog pogotka, a na kraju i do pobjede, kaže Eduardo

Dinamo je rutinski pobijedio Zadar (2:0) u 21. kolu MAXtv Prve HNL pa je i Zoran Mamić, trener zagrebačkog kluba, bio zadovoljan.

– Obje momčadi su zaslužile čestitke, a ja čestitam mojoj na pobjedi bez primljenog gola. To me jako veseli jer je i to cilj nakon što znamo da smo tu imali problema prije. Danas je u odnosu na momčad koja je završila polusezonu bilo sedam novih igrača tako da će i nama trebati neko vrijeme da se sve posloži – kazao je Mamić za službenu stranicu Dinama te pohvalio Zadrane.

– Zadar je bio jako čvrst i kompaktan te neugodan u ofenzivnim izlascima te sam siguran da neće imati problema ostati u ligi nastave li ovako.

Dodao je kako je Arijan Ademi jučer osjetio bol u leđima, a nakon pregleda mislio je da će moći igrati. Ipak na zagrijavanju je osjetio živac i nije mogao nastupiti.

Sretan zbog pobjede bio je i mladi veznjak Ante Ćorić.

– Drago mi je što smo upisali nove bodove u prvenstvu. Zadar je bio dobar, igrali su korektno i čvrsto u obrani, a imali su i nekoliko dobrih situacija u napadu – kaže Ćorić.

Vratar Eduardo rekao je da njegovi suigrači nisu uspjeli pronaći puno prostora u početku utakmice.

– Do prvog pogotka nije nam bilo lako. Ipak, pogotkom Fernandesa igra se otvorila i bilo nam je lakše doći do drugog pogotka, a na kraju i do pobjede. Imali smo dobrih prilika i mogli smo dobiti utakmicu i s većom gol razlikom –naglasio je Portugalac.

Ognjen Vukojević smatra da je dobro što je trener Mamić pred igrače postavio zahtjev da ne prime pogodak.

– Pohvalio bih Zadar, vidi se da su napredovali dolaskom trenera Štimca. Dignuli su se u igri, tvrda su ekipa i za sve će u prvenstvu biti tvrd orah – zaključio je Ogi.

>>Štimac posložio Zadar, ali Dinamo je rutinski stigao do šeste pobjede u nizu

Komentara 2

JA
jadre
21:52 16.02.2015.

Dos Reis Carvalho Eduardo - Ferreira Mendonca Pinto Ivo Daniel, Sigali Leonardo German, Vukojević, Matel Alexandru - Gonçalo, Ribeiro De Jesus Machado Paulo Ricardo, Ćorić - Soudani El Arabi Hilal, Fernandes Da Sila Vitario Antenor Junior, Henriquez Iturra Angelo Jose

DU
Deleted user
20:44 16.02.2015.

tak ti je to u Dinamu nekad ne smijes primit gol a nekad moras primit 7

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije