RAT ZA DINAMO

Mamićeva struja predala potpise: Na izvanrednoj skupštini žele smijeniti Barišića te Izvršni odbor

Zagreb: Konferencija za medije Nadzornog odbora Dinama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
10.01.2023.
u 12:22

- Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ. Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu - napisali su Damir Zorić i Miroslav Rožić.

Sukobu na relaciji Krešimir Antolić - Zdravko Mamić za vlast u Dinamu nastavljaju se. Mediji su danas dobili mail člana skupštine te Izvršnog odbora Damira Zorića, člana Mamićeve struje, koji je obznanio da je skupila potpise za izvanrednu skupštinu. Sadržaj prenosimo u cijelosti. 

"U utorak, 10. siječnja 2023. godine, član Skupštine i Izvršnog odbora g. Damir Zorić i Predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, predali su u ime 45 članova Skupštine odgovor na upit g. Mirka Barišića u vezi zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine. Odgovor je to svih 45 članova Skupštine koji su zatražili izvanrednu sjednicu Skupštine na pogrešne i maliciozne interpretacije zahtjeva predanog dana 2. siječnja 2023. godine.

Predani odgovor istovjetno kao i izvorni zahtjev sadrži sedam točaka predloženog dnevnog reda:
1. Utvrđivanje dnevnog reda i izbor radnih tijela Skupštine:
a) radno predsjedništvo
b) verifikacijsko povjerenstvo
c) zapisničar
d) dva ovjerovitelja zapisnika
2. Izvješće verifikacijskog povjerenstva
3. Razrješenje Predsjednika Kluba
4. Izbor novog Predsjednika Kluba
5. Razrješenje Izvršnog odbora
6. Izbor novog Izvršnog odbora
7. Razno

Važno je naglasiti kako je za odgovor svoj potpis stavilo istih 45 članova Skupštine te je time zadovoljen statutarni i pravni normativ. Predsjednik Mirko Barišić dužan je prema statutu sazvati izvanrednu Skupštinu.

Damir Zorić, član Skupštine i Izvršnog odbora GNK Dinamo
Miroslav Rožić, predsjednik NO GNK Dinamo"

 

Komentara 15

BU
Bukva2
12:44 10.01.2023.

Može li meni Dalmatincu netko objasniti ukratko što se događa u Dinamu, klubu kojeg inače poštujem kao klub? Što je zapravo ovdje po srijedi? Hvala.

NO
Noštromo
16:18 10.01.2023.

Mislim da će u Dinamu bit još bitki za vlast, neće ni Barišićeva ekipa tako lako otići. Bit će prvaci, u našoj ligi daleko najbogatiji i opet se ne slažu.

OK
okolokere
21:59 10.01.2023.

Tamo gdje ljudima mozak ispiru Morgen i Abend blato ostaje samo talog razuma. Zato su i tekst i komentari otužno jadni. Da stvar bude kompletna izvor 99% informacija je u tandemu Krešo Antolić i sedam članova I.O. koji svi imaju itekakve poslovne odnose s klubom! Raja to od Morgen-Abend blatovske galame ne vidi a to što zaposleni u klubu svi od reda ne žele "informatora" Antolića za medijsku mafiju je nebitno! Zbog toga je većsada jasno da brača Antolići i gospođica "glasna-govornica" u pobijesti kluba nemaju ni uzora ni sličan primjer! Raji ostaje da "ratuje" s Mamićem kojeg već preko 4 godine nema u klubu. Toj će raji trebati još 5 godina da shvati tko je koga muljao i s kojim posljedicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije