Pogled

Mamiću se od igre plavih opet diže kosa na glavi

mamić
PIXSELL
23.03.2010.
u 09:15

Zašto je, ničim izazvan, Mamić opet uzeo mikrofon i ponudio medijima šlagersku priču? Ne, naravno, da bi štitio interese Lokomotive zbog jednoga penala, još manje da bi dizao borbenu pripremljenost dinamovcima, jer za to plaća Jurčića.

Mamić, gotovo u pravilu, viče i lupa šakom po stolu kada želi privući pozornost na sebe i poštedjeti Jurčića analiza njegova proljetnog rukopisa, od kojega se gazdi već diže kosa na glavi. Dinamo, kao i početkom prošloga, pa i pretprošloga proljeća, igra zabrinjavajuće, a za samo četiri mjeseca čekaju ga sudbonosne europske utakmice. I to bez najboljega igrača Mandžukića, čijega će nasljednika Dinamo čekati godinama.

Ako se plavi, odavno rasterećeni briga oko naslova, sada muče sa Zadrom i Slavenom, jasno je da u pretkolima Lige prvaka nemaju što tražiti. Sve to podsjeća na proljeće 2008. godine kada se Dinamo opraštao od Modrića i pod Soldinim vodstvom cijelu polusezonu, izluđujući dopredsjednika, nezaustavljivo vozio nizbrdo. Zdravko je i sada pred zidom: vidi da je Dinamova europska perspektiva siva, a ne može si pomoći. Zar smijeniti trenera koji je opet pred dvostrukom krunom i, onda još veća muka, koga uopće postaviti na klupu?

Da podsjetimo: Dinamovi treneri koji su 2008. i 2009. godine odradili zimske pripreme, nisu i poveli plave u Europu. Soldo pa Vlak.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:13 23.03.2010.

Zdravko Mamić je legenda. Dok maltene besplatno daje krv, muke i napore da napravi NK Dinamo klub europske elite usput uspjeva da bogati i onako obilato zbrinjuje svoju familiju..Tako nešto može samo pravi poštenjačina i pravi Hrvat napraviti...

TC
tomo crni
10:02 23.03.2010.

dasovicu, pa zar vise nisi dosadan sam sebi sa ovakvim glupim clancima!

OB
-obrisani-
18:52 23.03.2010.

Ne mojte brisati komentare-nogomet u hrvatskoj treba proglasit amaterskim a ne da porezni obaveznici plaćaju više taj lopovluk ,dok firme propadaju po hrvatskoj odakle se nađe novac za plaće tih nogometaša koje su godišnje i preko 100.000 eura-sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije