NE ODUSTAJU

Manchester City pripremio pet milijuna kuna tjedno za Lionela Messija

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
28.12.2014.
u 21:49

Barceloni bi pripalo 200 milijuna funti

Čelnici Manchester Citya ne odustaju od ponajboljeg nogometaša svijeta, Argentinca Lionela Messija. Toliko su "zagrijani" da pripremaju ponudu od 200 milijuna funti za Barcelonu i 500 tisuća funti tjedne plaće za ponajboljeg nogometaša na svijetu.

Iako sam igrač tvrdi da ostaje u Barceloni, engleski mediji pišu da je moguć transfer jer takav novac teško se odbija, a i Messi želi dokazati da može igrati na istoj razini i ukoliko promijeni sredinu.

No osim toga, Messi ima problema s porezima u Španjolskoj i to bi mogao biti jedan od razloga da ode iz Barcelone. Sve je moguće, ali nekako je najizglednije da ćemo još mnogo godina gledati Messija u klubu iz Katalonije.

>> Manchester City će ponuditi nevjerojatnih 400 milijuna eura za Messija?

Komentara 2

MA
MagnusJohnson
22:16 28.12.2014.

Deželiću, crni Deželiću, više je nego jasno da ti je kvocijent inteligencije oko 25 čim imaš "hrabrosti" napisati nešto ovakvo. Daj ovdje napiši, mislim da će ljude zanimati, kakvo je tvoje obrazovanje, jel imaš barem srednju školu? Normalni obrazovani novinar bi radije pljunuo na svoju diplomu nego napisao ovakvu smijuriju.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:41 29.12.2014.

Joj, jadni bijedni jalni Dezelic. najbolji igrac na svijetu je C. Ronaldo. I nikakav jal ti nece pomoci da to ne bude tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije