OZLIJEDIO SE

Manchester City prvi put ove sezone bez Haalanda u Premier ligi

FILE PHOTO: Champions League - Group G - Borussia Dortmund v Manchester City
Thilo Schmuelgen/REUTERS
29.10.2022.
u 13:06

Umjesto Haalanda, mjesto središnjeg napadača u početnoj postavi Pep Guardiola je povjerio Argentincu Julianu Alvarezu koji je u devet premierligaških nastupa postigao dva pogotka.

Nogometaši Manchester Cityja prvi će put ove sezone odigrati utakmicu u Premier ligi bez najboljeg strijelca engleskog prvenstva Norvežanina Erlinga Haalanda, koji propustiti gostovanje kod Leicester Cityja zbog ozljede stopala. 

U dosadašnjih 11 nastupa u Premier ligi norveški napadač je postigao čak 17 pogodaka.

Umjesto Haalanda, mjesto središnjeg napadača u početnoj postavi Pep Guardiola je povjerio Argentincu Julianu Alvarezu koji je u devet premierligaških nastupa postigao dva pogotka.

Haaland je ozlijeđen tijekom gostovanja Manchester Cityja u Ligi prvaka kod Borussije Dortmund, a u odnosu na tu utakmicu Guardiola je napravio čak sedam izmjena u početnoj postavi.

Među prvih 11 nema ni Phila Fodena, a u početnoj postavi će svoje mjesto zauzeti Kevin de Bruyne, Ederson i Jack Graelish.

Dvoboj u Leicesteru započinje u 13 sati i 30 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije