CHAMPIONS CUP

Manchester pred 109 tisuća gledatelja pobijedio prvaka Europe!

Real - Manchester
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
03.08.2014.
u 00:10

Završilo je 3:1, a susret je bio prepun lijepih poteza. Naš Modrić igrao je svih devedeset minuta, a 15 je odigrao i oporavljeni Ronaldo.

Sudar nogometnih divova Reala iz Madrida i Manchester Uniteda na Champions Cupu u Michiganu pratilo je rekordnih 109 319 gledatelja i mogli su biti zadovoljni nakon što su vidjeli pobjedu Uniteda od 3:1.

Time se ekipa Louisa van Gaala plasirala u finale turnira, a protivnika još uvijek ne znaju, ali ukoliko Liverpool osvoji samo bod protiv Milana, tad ćemo svjedočiti epskom spektaklu, dvoboju najvećih rivala u Engleskoj!

No vratimo se ovom susretu, u kojem je čak ušao posljednjih 15 minuta i Cristiano Ronaldo, sve da se zadovolje apetiti brojnih gledatelja. Naš Luka Modrić odigrao je svih devedeset minuta, ali nije se baš istaknuo.

Za razliku od Garetha Balea i posebno Ashleyja Younga. Potonji je postigao dva pogotka (21', 37'), a Bale je zabio iz kaznenog udarca u 27. minuti. Uz to, bio je nerješiva enigma za obranu Uniteda i samo su ih puka sreća i vratar De Gea spasili od pogodaka.

Naravno, kad se ne zabije onda se primi, a dogodilo se to u 80. minuti nakon ubačaja Kagawe. Zabio je Chicharito i riješio pitanje pobjednika.

Možda je to bio susret prijateljskog karaktera na papiru, ali značio je mnogo i jednima i drugima. Možda malo više Manchesteru, koji je po dolasku Louisa van Gaala odlučio promijeniti loše navike iz prošle sezone. A to se može samo pobjedama.

>> Utakmica Reala i Manchestera oborit će rekord u SAD-u

Komentara 3

TH
than
00:43 03.08.2014.

Utakmica je bila nebitna... Pogotovo za Real, koji je uzeo titulu prosle godine. Ako se ne varam uzeli su 1 bod u 3 prijateljske utakmice. Pokupili dobre pare i idu kuci.

CO
cope
18:02 08.08.2014.

than svaka utakmica je vazna jer se igra za prestiz posebno izmedju velikih klubova.Kada sam kao dijete sutao loptu uzrecica je bila "da se igra za govno volim da pobijedim"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije