ENGLESKA LIGA

United i Chelsea odigrali bez pogodaka, Bilić prekinuo niz od osam utakmica bez pobjede

United - Cheslea
Foto: Reuters
1/7
28.12.2015.
u 20:34

West Ham Slavena Bilića prekinuo je niz od osam utakmica bez pobjede. Bilićeva momčad slavila je protiv Southamptona 2:1, ali se dosta namučila.

Manchester United i Chelsea u susretu 19. kola engleskog prvenstva su odigrali 0:0. United je dva puta gađao vratnicu, dok je najbolju priliku za Chelsea imao Matić koji je u 62. minuti išao sam prema vratima Uniteda. No, tukao je preko gola.

Bila je to osma utakmica zaredom bez pobjede Unitedu pa se sve više trese stolica menadžeru Louisu van Gaalu. Inače, domaći navijači su ispred Old Trafforda razgrabili šalove s likom Josea Mourinha koji se spominje kao mogući novi trener. S druge strane, Guus Hiddink još uvijek čeka svoju prvu pobjedu na klupi Chelsea.

West Ham Slavena Bilića prekinuo je niz od osam utakmica bez pobjede. Bilićeva momčad slavila je protiv Southamptona 2:1, ali se dosta namučila. Jenkinson je u 13. minuti pogodio krivu mrežu, da bi domaćini okrenuli utakmicu golovima Antonija i Carrolla.

Arsenal je sa 2:0 slavio protiv Bournemoutha i tako barem privremeno preuzeo vrh od Leicestera koji sutra igra derbi s Manchester Cityjem.

>> Španjolci su nam se provukli u Poljskoj, u Francuskoj ćemo im sve to naplatiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije