Engleska

Manchester United oteže s novim ugovorom za Josea Mourinha

Football Soccer Britain - Everton v Manchester United - Premier League - Goodison Park - 4/12/16 Manchester United manager Jose Mourinho before the match  Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixtu
24.12.2017.
u 20:45

Iako je od svog dolaska potrošio 340 milijuna eura na igračka pojačanja, Mourinho niti ove sezone neće biti u stanju odvesti United do naslova prvaka Engleske

Nakon što na polovici sezone Premier lige Manchester United zaostaje 13 bodova za vodećim Manchester Cityjem, vodstvo Uniteda pita se da li je Jose Mourinho pravi izbor za trenersku klupu kluba s Old Trafforda, objavili su u nedjelju britanski mediji.

Nakon neugodnih iskustava s Davidom Moyesom i Louisom van Gaalom, u Unitedu su vjerovali da će Mourinho vratiti klub na vrh engleskog nogometa.

Football Soccer Britain - Everton v Manchester United - Premier League - Goodison Park - 4/12/16 Manchester United manager Jose Mourinho before the match  Reuters / Andrew Yates Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixtu
1/6

Naime, u svim klubovima koje je vodio Mourinhu nikad nije trebalo više od dvije sezone da osvoji domaće prvenstvo. Mourinho je u ljeto 2016. potpisao trogodišnji ugovor s Unitedom, ali sada vodstvo kluba oteže s potpisivanjem novog ugovora s portugalskim trenerom..

U prvoj sezoni s Mourinhom na kormilu Manchester United je završio na šestom mjestu Premier lige, ali sezona je donekle spašena osvajanjem Europske lige što im je omogućilo da izbore Ligu prvaka.

Iako je od svog dolaska potrošio 340 milijuna eura na igračka pojačanja, Mourinho niti ove sezone neće biti u stanju odvesti United do naslova prvaka Engleske, jer je zaostatak za Manchester Cityjem prevelik. No, ako osvoji Ligu prvaka, čelnici Uniteda vjerojatno će mu ponuditi produženje ugovora.

Komentara 2

JO
joed
21:32 24.12.2017.

Neznam kako bi on to uspio osvojiti ligu prvaka.

DH
dalibor.hren
14:16 25.12.2017.

S tim igračima i ja bih bio barem drugi u Engleskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije