Opet briljira

Mancini: United će postati prvak, sve je u njihovim rukama

Roberto Mancini
AFP
23.04.2012.
u 09:35

– I vi novinari pisali ste da je prvenstvo gotovo – rekao je Mancini

Roberto Mancini iz tjedna u tjedan briljira svojim izjavama. Kada je njegov City zaostajao za Unitedom osam bodova, rekao je da je prvenstvo gotovo. Kada su zaostatak smanjili na pet bodova, to je ponovio. Ni sada, kada njegova momčad zaostaje samo tri boda, pred njihov međusobni susret, nije zaboravio iznenaditi svojom izjavom.

– Manchester United vjerojatno će postati prvak. Pa i vi novinari pisali ste da je prvenstvo gotovo. Samo jedna momčad može osvojiti naslov. To nije u našim rukama, mi imamo tri boda manje. Kada smo igrali u siječnju u FA Cupu, dali smo im dar, ali u ponedjeljak (30. travnja, op.a.) bit će drugačije. Mislim da oni neće osjećati pritisak jer su na njega navikli svake godine. Istodobno mislim da mi nećemo osjećati pritisak jer se od nas ne očekuje da pobijedimo – rekao je Mancini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije