Malonogometni spektakl

Mandžo, Ola, Karić... pomažu Elinu u životnoj borbi: Pridružite se i vi!

Slavonski Brod: Mario Mandzukic, Ivan Rakitic i Ivica Olic dobili spomen ploče na gradskom korzu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
16.12.2021.
u 08:23

U pomoć su odmah priskočili srebrni vatreni i bivši igrač Brođana Mario Mandžukić te mnogi drugi. Na parket dvorane Vijuš istrčat će Humane zvijezde Hrvatske i dvije momčadi veterana Marsonije

Slavonski Brod i Hrvatska odlučili su još jednom pokazati koliko veliko srce imaju. Danas u 17 sati u Slavonskom Brodu odigrat će se humanitarni malonogometni spektakl s kojeg će sav prihod biti uplaćen za liječenje mladog Elina Mašića (26), sina legendarnog igrača Marsonije Armina Mašića, člana najbolje generacije u povijesti brodskog kluba, koja je 1995. osvojila peto mjesto u Prvoj HNL. Elin je također igrao u Marsoniji, prošao sve mlađe, da bi kao mladić od 19 godina otišao u Njemačku raditi kao medicinski tehničar. Nažalost, prije tri mjeseca stigla je strašna vijest – Elinu je dijagnosticiran tumor na mozgu i potrebna mu je pomoć za troškove skupog liječenja.

– Elinovo stanje bilo je sve teže, dosad je devet puta operiran i odlučili smo kao obitelj biti uz njega u ovim teškim danima – rekao je otac Armin Mašić (49).

U pomoć su odmah priskočili srebrni vatreni i bivši igrač Brođana Mario Mandžukić te mnogi drugi. Na parket dvorane Vijuš istrčat će Humane zvijezde Hrvatske i dvije momčadi veterana Marsonije, a na terenu će publika vidjeti brončane vatrene iz Francuske, srebrne iz Rusije i druge, a među njima su Mandžo, Olić, Mujčin, Karić, Vlaović, Škrinjar, Stanić...

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti u uplatom s naznakom Pomoć za Elina na račun Ramajana Mašić, IBAN HR7124020063208008552 Erste Bank, SWIFT/BIC: ESBCHR22.



 

Komentara 1

TA
Tajg
09:10 16.12.2021.

Zar je problem toj nogometnoj eliti platiti jedno liječenje? Treba praviti uvjek neki spektakl. Svakako vise po telefonima, neprave neke diplomatske radove , samo IBAN utuckati i gotova priča. Političari itekakako muče narod svakojakim porezima , nije li dovoljno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije