DOBILI STUTTGART

Mandžo ušao, Bayern okrenuo i pobijedio; golčina Alcantare za slavlje

Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/7
29.01.2014.
u 21:58

Bayern je ovom pobjedom još više povećao prednost na vrhu Bundeslige, nakon 22. kola imaju 50 bodova, odnosno 13 više od drugog Bayera, te čak 17 više od Dortmunda.

Pep Guardiola je u zaostaloj utakmici 17. kola Bundeslige između Stuttgarta i njegovog Bayerna hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića držao na klupi do 60. minute. Vidio je Španjolac da se njegovoj momčadi ne piše dobro jer su 'švabe' vodile od 29. minute golom Vedada Ibiševića, te je onda uveo hrvatskog napadača.

Iako hrvatski reprezentativac nije sudjelovao ni kod jednog gola Bavaraca, nakon njegovog ulaska Bayern je proradio i najviše zahvaljujući Thiagu Alcantari pobijedio 2:1. Alcantara je prvo u 76. minuti pronašao Claudija Pizzara koji je glavom zabio za 1:1, a onda je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio spektakularan gol iz voleja nakon ubacivanja Rafinhe za pobjedu Bayerna.

Mandžukić je najveću priliku imao u 87. minuti kada je prošao kroz obranu domaćina, ali je njegov udarac odlično obranio golman domaćina Sven Ulreich.

Bayern je ovom pobjedom još više povećao prednost na vrhu Bundeslige, nakon 22. kola imaju 50 bodova, odnosno 13 više od drugog Bayera, te čak 17 više od Dortmunda.

Marseille bolji od Valenciennesa

Marseille je u zaostaloj utakmici 21. kola Le Championnata na Velodromeu pobijedio Valenciennes sa 2:1 golovima Gignaca u 31. te Thauvina u 63. minuti. Gosti su privremeno u 37. minuti izjednačili preko Masuakua.

>> Guardiola vratio Mandžukića u momčad: Konkurira za Stuttgart

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije