MARIJU LOŠE OCIJENE

'Mandžukić se, umjesto da prijeti protivniku, usredotočio na neke druge stvari'

Mario Mandžukić
PA/Pixsell
30.04.2014.
u 08:31

- Pobjegao mu je Ramos za 2:0 i to je njegova greška. Nakon toga, njegova igra nije bila na razini. Umjesto da prijeti protivniku, on se usredotočio na neke druge stvari - piše Bild.

Hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Luka Modrić ostavili su potpuno suprotan dojam u jučerašnjoj utakmici polufinala Lige prvaka u kojoj je Real u Münchenu razbio Bayern 4:0 i izborio finale.

Luka je uglavnom među tri najbolje ocijenjena igrača Reala. Marca mu je dala ocjenu osam (od deset), dok mu je Goal.com dao četvorku (od moguće petice), koju su dobili i najbolji igrač utakmice Sergio Ramos te Cristiano Ronaldo.

- Još jedna izuzetna utakmica hrvatskog veznjaka, koji je napravio niz korisnih dodavanja, a poveo je velik broj Realovih kontri - piše Goal.com o Modriću.

I dok za Luku ugledni nogometni portali imaju riječi hvale, Mario Mandžukić je među najlošije ocijenjenim igračima Bayerna. Marca i Bild dali su mu najslabiju moguću ocjenu.

- Pobjegao mu je Ramos za 2:0 i to je njegova greška. Nakon toga, njegova igra nije bila na razini. Umjesto da  prijeti protivniku, on se usredotočio na neke druge stvari - piše Bild.

Mandžo je igrao samo prvo poluvrijeme, a onda ga je Guardiola odlučio ostaviti u svlačionici.

>> Modrić: Fenomenalan osjećaj, potpuno smo razbili Bayern!
>> Modrić asistent za gol, najbolji dodavač u Realu te drugi po pretrčanim kilometrima

Komentara 27

DR
draxy
08:58 30.04.2014.

Luka još jednom dokazao da jedna od najvažnijih karika današnjeg Reala. Mandžo loš i nervozan ali ne može napadač bolje odigrati u momčadi u kojoj vezni igrači igraju sebično i uglavnom sami završavaju napade.

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
09:19 30.04.2014.

Mario je bio loš..ali tko je u momčadi Bayerna bio bolji!?Sve u svemu sinoć se dogodiloo čemuja stalno govorima!Bayern je limitirana momčad sa dva!!!!!!!! donekle dobra igrača..ostali su prosjek!Snaga Bayerna je bila psiha! Real je do kraja ogolio Bayern ii pokazao sve njihove nedostatke!Sa ovakvom taktikom Bayern će samo još više tonuti!ancelotti je genijalno ukazao kako iskoristiti potencijal svojih igrača i kako dotući i poniziti Bayern!

BA
balic
09:59 30.04.2014.

Ma i taj bild ser.da su pobjedili Mario bi bio svetac nebi stali sa hvaljenjem.. Svi oni su zakazali a ne samo Mario,vidio sam kako su reagirali u zivom zidu kod cetvrtog gola,pa i curice bi skocile vise od njihh ,a ona panjina od vratara Neuer se ni makla nije .. gade mi se ti njemacki mediji ,njima je kad Bayern gubi Mario kriv ko SDP.u. HDZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije