DOLAZI BAVARSKI STROJ

Neuer tražio dodatni trening, Ribery poručuje: Zaboravimo poraz, koncentrirajmo se na Dinamo

Bayern - Olympiakos
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.12.2015.
u 11:41

Po svemu sudeći, teško da ćemo na Maksimiru gledati opuštenije izdanje bavarskog stroja.

Bayern je u subotu iznenađujuće izgubio od Borussije Mönchengladbach (1:3) što je natjeralo Bavarce da treniraju još jače. Naime, vratar Manuel Neuer (nije bio kriv ni za jedan gol) na slobodan dan je tražio dodatni trening.

Neuer, za kojega mnogi kažu da je najbolji vratar na svijetu, trenirao je sat vremena s Hrvatom Tonijem Tapalovićem, trenerom golmana u Bayernu.

Dobra vijest za Bayern je povratak Franck Riberyja koji je u Mönchengladbachu odmah zabio gol.

- Moramo zaboraviti što se dogodilo i koncentrirati se na Dinamo - rekao je Francuz.

Bayern u Zagreb stiže danas, a sutra će na Maksimiru odigrati posljednju utakmicu u skupini Lige prvaka. Po svemu sudeći, teško da ćemo gledati opuštenije izdanje bavarskog stroja.

>> Bayern je gotovo nemoguće zaustaviti, to je najbolja momčad svijeta!

Komentara 1

DO
dommar36
16:05 08.12.2015.

koliko je na pobjedu bayerna? 1.15?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije