Susret velikih

Maradona Blanki: Za tebe su vrata stadiona uvijek otvorena

Blanka
VL
24.10.2011.
u 22:16

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić na pripremama u Dubaiju imala je neobičan susret s jednim od najboljih nogometaša u povijesti Diegom Maradonom

Aktualna svjetska doprvakinja u skoku u vis, koja će u Dubaiju odraditi samo kratke pripreme kao uvod u olimpijsku sezonu, mogla je birati između dva stadiona. A Blanka je odabrala upravo onaj na kojemu je gotovo u isto vrijeme legendarni Argentinac trebao trenirati sa svojom momčadi Al-Wasla.

Zanimljivost u toj cijeloj priči je što službe osiguranja, po izričitom Maradoninom nalogu, ne dopuštaju nikome boravak na stadionu za vrijeme treninga njegove momčadi, kako ne bi ometali njegov rad.

Hrvatska visašica i njezin otac Joško također su zamoljeni da napuste stadion. Dio stručnog stožera kluba smekšao je Maradonin stav na Blankino prisustvo te su se pozdravili i rukovali. Diego je prepoznao našu Blanku, izmijenili su nekoliko rečenica, a nakon što su se zajedno fotografirali dopustio je našoj atletičarki da nastavi trenirati.

- Diego mi je rekao da su za mene vrata stadiona otvorena u bilo koje doba dana i noći - otkrila je Blanka.

Hrvatska visašica neometano je odradila svoj trening na tartan stazi, dok su nogometaši Al-Wasle odrađivali zadatke koje im je namijenio Maradona. Nakon treninga Blanka i Diego ponovo su se pozdravili.

- Dogovorili smo se da ćemo se vidjeti u siječnju kada bih trebala doći u Dohu na brušenje forme za dvoransku sezonu - rekla je Blanka.

Ključne riječi

Komentara 5

ST
standup
22:59 24.10.2011.

..ma..Maradona kada je cúja rijec´\"Blanka\"..., sigurno je mislija na \"celo-selo, voli -belo\"

ST
stranac
23:56 24.10.2011.

jeste ovaj maradona ostario,ja mislijo da je gadafi sa blankom,a nesto se i smanjio,godine cine svoje,,

BO
bomba
00:42 25.10.2011.

stranac maradona je imao 17 g kada je bilo SP u Argentini. Izbornik ga nije uvrstio u repku mada je javnost od njega tražila. To je bilo prije 33 godine. Pa nije se postao mlađi za 33 godine. Uslikaj danasas sebe pa se pogledaj za 33 godine. Nemoj klapiti bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije