PRIJATELJSKA UTAKMICA

Maradona objavio kandidate za ogled s Kostarikom

Maradona
AFP
19.01.2010.
u 18:53

Osam debitanata pozvao je izbornik argentinske nogometne reprezentacije Diego Maradona za prijateljski ogled protiv Kostarikanaca 26. siječnja u Cordobi.

S obzirom na to da se ne radi o regularnom FIFA-inu terminu za prijateljske utakmice, Maradona je pozvao gotovo sve igrače iz argentinskih klubova. Iznimka je tek Fiorentinin veznjak Mario Bolatti, koji je do ove godine također igrao u Argentini.

Na popisu je osam debitanata: Nelson Ibanez, Guillermo Burdisso, Gaston Diaz, Franco Razzotti, Jonatan Cristaldo, Carlos Matheu, Walter Ervitti i Mauro Boselli.

Popis svih kandidata:

Golmani: Nelson Ibañez (Godoy Cruz), Cristian Campestrini (Arsenal),

Braniči: Matias Caruzzo (Argentinos Juniors), Luciano Monzon (Boca Juniors), Clemente Rodriguez (Estudiantes), Guillermo Burdisso (Rosario Central), Gaston Diaz (Velez Sarsfield), Carlos Matheu (Independiente),

Veznjaci: Gabriel Hauche (Argentinos Juniors), Federico Insua (Boca Juniors), Enzo Perez (Estudiantes), Mario Bolatti (Fiorentina), Franco Razzotti (Velez), Walter Ervitti (Banfield),

Napadači: Martin Palermo (Boca), Nicolas Gaitan (Boca), Mauro Boselli (Estudiantes), Jonathan Cristaldo (Velez).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije