SAMO UKRAJINCI

Marangos: Poljaci nisu bili umiješani u kupnju Eura

Michel Platini
AFP
27.10.2010.
u 09:56

Spyros Marangos, Cipranin koji je iznio optužbe da su Ukrajina i Poljska kupile za 11 milijuna eura domaćinstvo EP-a 2012., dao je intervju za poljski dnevnik Rzeczpospolita.

Marangos tvrdi da poljski nogometni djelatnici nisu bili umiješani u aferu, a da će on nastaviti prozivati i učiniti sve kako bi se nogomet očistio od korupcije.   

Marangos tvrdi da je u kupovanju glasova posredovao nogometni djelatnik iz Ukrajine, i prije umiješan u korupcijske afere. Mediji u Poljskoj nagađaju da se radi o Grigoriju Surkisu, a da je u svemu posredovao Cipranin u vrhu Uefe Marios Lefkaritis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije