posjet zagrebu

Marca od Večernjaka prenijela da Mourinho dolazi gledati Modrića

'Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (C) listens to his coach Jose Mourinho (R) during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid CF vs FC Barcelona on August 29, 201
AFP/Pixsell
05.09.2012.
u 14:00

Marca još navodi da je Portugalac od HNS-a zatražio ulaznicu za svečanu ložu kako bi u petak uživo vidio na djelu svoga novog igrača.

Ugledna španjolska Marca na svom se portalu pozvala na ekskluzivnu informaciju Večernjeg lista o dolasku Josea Mourinha, trenera madridskog Reala, u Zagreb kako bi pogledao nastup svog veznjaka Luke Modrića u susretu s Makedonijom.

Marca još navodi da je Portugalac od HNS-a zatražio ulaznicu za svečanu ložu kako bi u petak uživo vidio na djelu svoga novog igrača te da će se sastati s hrvatskim izbornikom Igorom Štimcem i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

>>Mourinho dolazi u Zagreb gledati Modrića!

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

SA
SI aka SI
14:58 05.09.2012.

stvarno kapa do poda za Vecernjak :)))))

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
21:08 05.09.2012.

Ja stvarno više ne znam gdje je kraj mojoj sreći i Vašoj novinarskoj pronicljivosti. Odsad Vas čitam između redaka i još na kiosku kupujem dva broja ne bi li što bolje utvrdio gradivo.

MA
matildica
23:28 05.09.2012.

dali će platiti ulaznicu ili i to ide na račun hrvatske sirotinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije