HRVATSKI MARATONAC

Marcelo Brozović imao je žestoki noćni život: 'Nismo se mogli prepoznati na kraju večeri'

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
10.09.2024.
u 16:45

Marcelo Brozović oprostio se od vatrenih nakon Eura u Njemačkoj, brojka nastupa zaustavila mu se na 99, a trenutno igra u Saudijskoj Arabiji zajedno s Cristianom Ronaldom u Al Nassru.

Bivši hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović godinama je igrao milanskom Interu, a u prijestolnici svjetske mode Milanu, čini se kako se dobro provodio. Tome je posvjedočio bivši belgijski reprezentativac Radja Nainggolan koji se prisjetio svoje godine provedene u Interu iz Milana, gdje je svlačionicu i sredinu terena dijelio s našim Marcelom Brozovićem.

 

 

- U izlascima mu nije bilo ravnog. Marcelo je bio najbolji partner za noćni provod. Na kraju jedne večeri više se nismo mogli prepoznati - rekao je Nainggolan za talijanske medije. 

Podsjetimo, Brozović se oprostio od vatrenih nakon Eura u Njemačkoj, brojka nastupa zaustavila mu se na 99, a trenutno igra u Saudijskoj Arabiji zajedno s Cristianom Ronaldom u Al Nassru. 

VEZANI ČLANCI:

Belgijac je u Interu proveo tri sezone, no dvije od njih bio je na posudbi u Cagliariju, no očito je i ta jedna sezona s Marcelom za njega ostala nezaboravna. Nainggolan je za reprezentaciju Belgije upisao je 30 nastupa i postigao šest golova, a trenutno 36-godišnjak igra u Indoneziji.

 

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:23 10.09.2024.

Broz je znao postaviti prioritete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije