prometno na kantridi

Marić napustio Rijeku; dolazi Messijev prijatelj

luka marić
Daniel Kasap/PIXSELL
05.08.2014.
u 23:00

Marić nije želio produžiti ugovor, a Scagliji će klub u sljedećih nekoliko dana ponuditi ugovor

Prometno je na Kantridi ovih dana. Klub je napustio stoper Luka Marić, a novo pojačanje trebao bi biti argentinski veznjak Lucas Daniel Scaglia, piše Goal.

Rijeka je htjela zadržati Marića, međutim branič, koji se trenutno nalazi na rehabilitaciji nakon ozljede koljene, nije želio produžiti ugovor.

"Mi smo Luki Mariću ponudili produženje ugovora no on uvjete nije prihvatio. Žao nam što nije došlo do dogovora jer je Luka igrač kojeg smo željeli zadržati, ponajviše zbog svega što je u vrijeme dok je bio Rijeci pokazao. Radi se o pravom profesionalcu te vrijednom igraču i čovjeku za koga će, ako on to želi, u budućnosti vrata HNK Rijeke i dalje biti otvorena", rekao je sportski direktor Riječana Srećko Juričić.

"Od kluba sam dobio korektnu ponudu, ali se nismo uspjeli dogovoriti. Žao mi je zbog toga jer mi je u Rijeci bilo predivno, ali takav je život. Nastavljam sa terapijama nakon ozljede ligamenata koljena i zasada mi ide jako dobro. Nadam se da ću se nakon ovoga vratiti još jači te da ću brzo pronaći novi klub", objasnio je Marić, koji je u nekim utakmicama imao i kapetansku vrpcu na ruci.

A klub bi u sljedećih nekoliko dana trebao potvrditi transfer Lucasa Daniela Scaglije, koji je na Kantridu stigao u ponedjeljak.

Riječ je o 27-godišnjem argentinskom veznjaku, koji je posljednje dvije godine igrao u kolumbijskom Once Caldasu.

Inače, Scaglia je već igrao u Europi i to u čak četiri grčka kluba (Giannina, Panserraikos, Trikalu, Kalloni), međutim nigdje nije ostavio veliki trag.

Argentinac je zasad puno poznatiji kao prijatelj Lionela Messija, a njegova sestrična Antonella Rocuzzo majka je djeteta nogometaša Barcelone.

>>'Samo budale vjeruju u slučajnost, pobjeda Rijeke je nezaslužena!'

>>Rijeka slavila u Puli i upisala 12. pobjedu zaredom

Komentara 1

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
10:35 06.08.2014.

Ne razumijem zašto uzimaju strane igrače koji imaju 27 godina, samo zato što su Argentinci, Messijevi prijatelji i sl., dok puno talentiranijih klinaca iz Hrvatske sjedi na klupi? Ako čovjek ima 27 godina i nigdje se nije uspio dokazati, trebaa malo da se shvati kako neće ni sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije