Roland Garros

Marin Čilić potvrdio odličnu formu, Ana Konjuh ispala

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
Autori: Drago Hudika, Hina
01.06.2017.
u 12:59

Najbolji hrvatski tenisač nije imao problema protiv 129. igrača svijeta Konstantina Kravčuka, za sat i 38 minuta igre pobijedio je Rusa sa 6:3, 6:2, 6:2

Marin Čilić, sedmi nositelj, izborio je treće kolo na Roland Garrosu. Najbolji hrvatski tenisač nije imao problema protiv 129. igrača svijeta Konstantina Kravčuka, za sat i 38 minuta igre pobijedio je Rusa sa 6:3, 6:2, 6:2.

Marin je bio vrlo uvjerljiv, pet puta je oduzimao servis suparniku. U sljedećem kolu pariškog Grand Slam turnira čeka pobjednika španjolskog dvoboja između Davida Ferrera i Feliciana Lopeza.

Naš je tenisač u prvom setu načinio 'break' kod rezultata 2:1 i zatim mirno priveo set kraju. U drugom setu je startao s dva oduzeta servisa i vodstvom 4:0 nakon čega je završnica seta bila rutina. U trećem setu Čilić je još dva puta oduzeo servisu ruskom tenisaču za uvjerljivih 6:2.

Najboljem hrvatskom tenisaču ovo je 11. nastup na Roland Garrosu i do sada nikada nije prošao dalje od osmine finala.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh ispala je s Roland Garrosa, u drugom kolu izgubila je od Poljakinje Magde Linette sa 0:6, 5:7.

Bio je to njihov drugi međusobni susret, a u prvom igranom u San Antoniju prošle godine je slavila mlada hrvatska tenisačica.

Za Konjuh je ovo bio treći nastup na Roland Garrosu i treće ispadanje u drugom kolu, dok se Poljakinja prvi put u karijeri probila do trećeg kola nekog Grand Slam turnira.

 

Komentara 4

IB
ibiza
15:04 01.06.2017.

bravo Marine samo naprijed.....

TI
Tinaiva
15:10 01.06.2017.

Bravo Marine. Za Konjuh nemam riječi, ili je ozlijeđena, ili joj je mučno, ili nije spavala... prečesto se to događa. Zar nije prošle/pretprošle godine bilo identično u 2 kolu Roland G.? Ne znam što Krajan planira al sa tom curom stvari ne idu kako se mislilo.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
15:30 01.06.2017.

Bravo Marine 🍺🎾

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije