Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDINESE

Marino: Znam da naša situacija nije dobra

01.12.2008.
u 17:13

Nakon četiri poraza zaredom u talijanskom prvenstvu, trener Udina Pasquale Marino baš ne spava mirno. Udinese je sad na devetome mjestu, a bio je hit prvenstva do prije ta četiri kola.

- Znam da nije dobro, da nam je situacija komplicirana - kazao je Marino nakon poraza od Chieva na svom stadionu, na kojem će u srijedu igrati protiv Dinama.

Dolazak plave momčadi u ponedjeljak nije ni spominjan, trener Marino drži da je Udinese u tom natjecanju u dobrom položaju. I jest, u sljedeće dvije utakmice treba mu samo bod da bi bio siguran u europsko proljeće.

Protiv Chieva, Udinese je igrao u ovom sastavu (4-3-3): Handanovič - Motta, Coda, Felipe, Luković - Inler (od 89. Ighalo), D’Agostino, Pasquale (od 68. Obodo) - Sanchez (od 62. Quagliarella), Floro Flores. Di Natale.

Protiv Dinama neće igrati Giovanni Pasquale zbog crvenog kartona.

- Nismo baš u tako dobrom položaju, ali treba strpljenja, imamo dobru momčad i očekujem napredak - kazao je vlasnik Udinesea Gianpaolo Pozzi.

Udinese i Dinamo nikad nisu igrali međusobno. No, mladi Motta igrao je u mladoj reprezentaciji Italije protiv Ivana Kelave, Milana Badelja i Josipa Tadića.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije