POBJEDA JUVENTUSA

Mandžo bolji od Vrsaljka, Buffon stigao do novog rekorda

Juventus - Sassoulo
Foto: Reuters
1/5
11.03.2016.
u 22:41

Junak utakmice bio je Paulo Dybala koji je prelijepim pogotkom u 36. minuti odlučio utakmicu

Juventus je stigao do nove prvenstvene pobjede, momčad Masimilliana Allegrija svladala (1:0) je Sassuolo u prvoj utakmici 29. kola Serie A. I time pobjegla drugoplasiranom Napoliju na šest bodova prednosti. Junak utakmice bio je Paulo Dybala koji je prelijepim pogotkom u 36. minuti odlučio utakmicu, piše Goal.

Mario Mandžukić igrao je do 89. minute i dobio ovacije prilikom izlaska dok je Šime Vrsaljko imao punu minutažu na današnjoj utakmici. Na klupi gostiju ostao Martin Erlić. Mladi branič koji je branio boje hrvatske reprezentacije do 17 godina na Svjetskom prvenstvu u Čileu.

Gianluigi Buffon stigao je do rekorda u 68. minuti. Iskusni vratar stigao je do 903 minute bez primljenog pogotka u Serie A, čime je na klupskoj razini dostigao Dinu Zoffa...

Haliloviću pola sata

Malaga je s 1:0 svladala Sporting Gijón u utakmici 29. kola španjolske lige. Za domaću momčad nije igrao Duje Čop koji se oporavlja od ozljede, dok je Alen Halilović za goste ušao u 63. minuti.

Remi Monaca i Reimsa

Monaco i Reims odigrali su 2:2 u 29. kolu francuskog prvenstva. Za klub iz kneževine čitavu je utakmicu branio Danijel Subašić, dok Mario Pašalić nije konkurirao za utakmicu.

Monaco je drugoplasirana momčad, a nakon večerašnjeg remija PSG već ovoga vikenda pobjedom može osigurati naslov prvaka.

>> Brozović na ljeto napušta Inter i odlazi u Španjolsku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije